Notícies dels socis

InnoEnergy, Naturgy, Enagás, Barcelona Activa i CEiiA impulsen la 4a edició del programa, que finançarà proves pilot amb els seus socis industrials i tindrà lloc a Barcelona, Madrid i Porto.

Segula Technologies participó recientemente en el Ryder Cup 2018 como socio colaborador exhibiendo el proyecto Green Deliriver, un concepto de barco fluvial sostenible.


Dissabte 9 de febrer Ecoserveis et convida a descobrir una instal·lació pionera a Europa en tecnologies de climatització i emmagatzematge energètic. El projecte europeu TESSe2b (Thermal  Energy Storage Systems for Energy Efficient Buildings) obre les portes de la Casa del Mestre, la seva prova pilot a Calonge de Segarra (Barcelona). 

Presentar els teus projectes de negocis al IV Fòrum sobre Medi Ambient Món Local, ni l'ÀgoraEC on el guanyador tindrà com a premi un estudi valorat en fins a 10.000 € que l'ajudarà a potenciar el seu projecte. 

La call conjunta pretén impulsar projectes ambiciosos amb un alt estàndard internacional entre organitzacions espanyoles i marroquines. Els projectes potencials estaran finançats per IRESEN a Marroc i per CDTI a Espanya.


ACREDITACIONS


SUBSCRIU-TE A LA NEWSLETTER

CONTACTE

CLÚSTER DE L'ENERGIA EFICIENT

DE CATALUNYA


                       ESPAI CATALONIA CLUSTERS

C/  Milà i Fontanals, 14 1r 6ª

08012 BARCELONA

Tlf: 620 578 066 - 633 777 126

Email: info@clusterenergia.cat