Qui som

El Clúster de l'Energia Eficient de Catalunya (CEEC) és un ens que, a través de la col·laboració entre les empreses i les entitats associades procedents d’àmbits com el tecnològic, de recerca, institucional, regulador, industrial, informatiu i de negoci, té per finalitat impulsar l'àmbit de l'energia eficient.

El CEEC es constitueix com a agrupació empresarial sense ànim de lucre que agrupa organitzacions que, dins de les seves activitats, ofereixin, promocionin o desenvolupin productes o serveis relacionats amb l'eficiència energètica en els camps dels edificis, la mobilitat, els serveis públics, la indústria i la formació.

A diferència de les associacions o agrupacions sectorials, el nexe comú del CEEC no és el tipus de producte que es fabrica ni el fet de compartir el mateix mercat, sinó la voluntat dels integrants d'accedir a uns objectius comuns d'increment de valor del producte o servei gràcies a l'augment de l’energia eficient i l'aprofitament de les noves oportunitats de negoci generades a partir d’aquesta aposta.

Els promotors

La creació del CEEC parteix de la iniciativa de l'Institut Català d'Energia (ICAEN) com a conseqüència de la necessitat apuntada al Pla de l'Energia de Catalunya i confirmada després d’un primer estudi de viabilitat.

Altres entitats promotores del Clúster són ACCIÓ i la Fundació Barcelona Innovació Tecnològica (b_TEC).

La creació del CEEC està en la línia d'altres projectes de referència en l'àmbit de l'energia, impulsats per l'ICAEN com és el cas de l'Institut de Recerca en Energia de Catalunya (IREC) o la Plataforma Tecnológica Española de Eficiencia Energética (PTE-EE).

Les empreses Fundadores

Les empreses impulsores del CEEC són:

A través dels següents enllaços pots consultar l'última memòria d'activitats, la presentació del CEEC i les preguntes més freqüents sobre clústers, així com memòries d’anys anteriors.


ACREDITACIONS


SUBSCRIU-TE A LA NEWSLETTER

CONTACTE

CLÚSTER DE L'ENERGIA EFICIENT

DE CATALUNYA


                       ESPAI CATALONIA CLUSTERS

C/  Milà i Fontanals, 14 1r 6ª

08012 BARCELONA

Tlf: 620 578 066 - 633 777 126

Email: info@clusterenergia.cat