Seminaris CEEC

Seminaris (cursos, tallers, etc.) adreçats als socis al voltant de temes relacionats amb la gestió empresarial d'actualitat.

El CEEC organitza seminaris (cursos, tallers, etc.) adreçats als socis sobre matèries relacionades amb la gestió empresarial, la innovació, les novetats legislatives...

Mitjançant aquests seminaris, es cerca una orientació de la sessió més especialitzada i que permeti als assistents un accés directe a una informació o temàtica relacionada amb la gestió empresarial i a altres temàtiques d’actualitat que siguin d’interès.


Últims seminaris realitzats:

  • Economia Circular: Cristina Gazulla (responsable d'economia circular de Lavola) va explicar els principis de l'economia circular dinamitzant la identificació de projectes col·laboratius en el marc dels Ajuts per al foment de l'economia circular de l'Agència de Residus de Catalunya.
  • Aliances estratègiques: com fer créixer la meva empresa: En un entorn de reactivació econòmica com l'actual, en què les empreses hauran de perseguir el creixement, es van presentat els principals factors que hi contribueixen i un concepte d'estratègia de desenvolupament de nous negocis que incrementa les garanties d'èxit. Ponent: Javier Bultó de Finaktor.

  • Internacionalització CEEC: La internacionalització de les companyies es presenta com una oportunitat per al creixement. En aquest seminari, van donar-se les idees clau a tenir en compte a l’hora d’emprendre un projecte i es van presentar diversos instruments que poden facilitar-lo. Ponent del seminari: Xavier Elizondo, cap d’Internacionalització Sectorial d’ACCIÓ.

  • Vendes B2B: Una de les eines per a la promoció i generació de negoci de les empreses és la reunió B2B que es realitza en fires, congressos, jornades, etc. En aquest seminari es va parlar de com es poden preparar aquestes reunions per a treure'n el màxim rendiment i aprofitar el temps disponible. Ponent: Enrico Nebbia de Sendas Value.

  • Lideratge i motivació d'equips de treball: eines per a la millora de l'eficiència i el benestar. En aquest seminari es va voler destacar la importància de mantenir la motivació dels equips de treball i com un lideratge adient pot millorar el rendiment dels equips i, alhora, augmentar la satisfacció dels treballadors. Ponent: Elsa Puig d’Entretalent.
ACREDITACIONS


SUBSCRIU-TE A LA NEWSLETTER

CONTACTE

CLÚSTER DE L'ENERGIA EFICIENTDE CATALUNYA

ESPAI CATALONIA CLUSTERS

C/  Milà i Fontanals, 14 1r 6ª

08012 BARCELONA

Tlf: 620 578 066 - 633 777 126

Email: info@clusterenergia.cat